Gopala Yoga - Aandacht voor harmonie

 
 
Op maat van jou
 
 

Heb je specifieke noden?
Dan is onze 'Op maat- aanpak' misschien iets voor jou!
 
HOE?
 
Samen gaan we op zoek naar oefeningen of technieken die bij jou passen. Een sessie met aandacht voor jou en/of je kind en jullie specifieke noden.
 
Onze begeleiding op maat bieden wij op volgende manier aan:
 
  • We starten de eerste afspraak met af te stemmen over wat je wil leren, en ik begeleid je door oefeningen die specifiek bij je passen in jouw yogales op maat.
  • Naargelang jouw wensen kunnen er vervolgafspraken gemaakt worden om de oefeningen te verdiepen.
 
PRIJS  45 euro voor een sessie van 1u
 
AFSPRAAK
Een afspraak maken kan hier: http://gopala.vpweb.be/Contact---Links.html
Geef in de reactie jouw voorkeursmomenten op en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.
 
MOGELIJKHEDEN:
 
Wij bieden begeleiding op maat aan via:
 
  • Yoga volwassenen
 
Wil je graag een yogaflow op maat van jouw lichaam, jouw sterktes en jouw grenzen? Heb je specifieke noden? Of wil je je eigen yogabeoefening verdiepen, herstellen na blessures, technieken leren kennen om de impact van stress op je lichaam te verminderen... We bouwen samen jouw reeks op die volledig bij jou past, met aangepaste oefeningen die specifiek bij jou passen.
 
  • Restorative Yoga
 
Restorative Yoga geeft je lichaam de kans om weer volledig op te laden. Het zelfherstellend vermogen van je lichaam wordt wakker gemaakt door de verdiepende werking van deze yogavorm. Bijzonder aangewezen voor mensen met vermoeidheidsklachten en burn out.
 
  • Zwangerschapsyoga
 
In de zwangerschapsyoga op maat, luisteren we naar jouw lichaam, en stellen we een reeks samen die bij jou past. Heb je meer nood aan rust, of juist eerder aan beweging? We zorgen voor een reeks die afgestemd is op jouw lichaam in verandering.
 
  • Mama en baby yoga
 
Wil je graag leren de vermoeidheid even los te laten, de noden van je kindje te volgen, naar je eigen lichaam luisteren? Of zou je graag het contact met je baby versterken? Je dagelijkse verzorgingsmomenten doorbreken met leuke momenten met je kind?
Via yoga op maat kunnen we zowel oefeningen voor mama, als voor mama en baby samen, als voor je baby aanbieden. We kijken wat op dit moment bij jullie past, en zo kunnen jullie samen op pad.
 
  • Kinderyoga
 
Met kinderyoga op maat gaan we samen op zoek naar wat op dit moment bij jouw kind past. Zijn er thema’s waarrond je kind graag werkt? Of zijn er thema’s waarin je kindje wel wat steun kan gebruiken. We stellen een reeks samen op maat van jouw kind.
 
  • Ouder en kind yoga
 
Ben je op zoek naar kleine rituelen, oefeningen, spelletjes om het dagelijkse leven af en toe eens bewust te doorbreken samen met je kind? Wil je je kind helpen om de prikkels van hun drukke, jonge leventje te helpen van zich afschudden.  Via Ouder en kind yoga op maat stellen we jullie ‘thuis’pakketje samen waarmee jullie samen op pad kunnen.
 
  • Kindermassage
 
Wil je graag thuis aan de slag met kindermassage?  Een moment van bewuste aandacht voor je kind? We leren je massagespelletjes aan om op een speelse manier je kind in contact te brengen met aanraking en massage. We leren je hoe je stap voor stap je kind kan gewend maken aan massage, en eenvoudige massagespelletjes en technieken kan gebruiken om het verschil tussen spanning en ontspanning te leren kennen.
 
 
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint