Gopala Yoga - Aandacht voor harmonie

 
 
Op maat van jou
 
 

Heb je specifieke noden?
Dan is onze 'Op maat- aanpak' iets voor jou!
 
HOE?
Een sessie met aandacht voor jou en/of je kind en jullie specifieke noden. 

PRIJS  50 euro voor een sessie van +- 1u
 
AFSPRAAK
Een afspraak maken kan hier: http://gopala.vpweb.be/Contact---Links.html

Geef in de reactie jouw voorkeursmomenten op, wat jouw noden zijn en dan nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.
 

MOGELIJKHEDEN:
 
Wij bieden begeleiding op maat aan via:

Yoga met Elly

Dit kan gaan van Flow yoga, tot Restorative of herstellende yoga, tot Ouder&kind yoga, Zwangerschapsyoga, Kinder & tieneryoga, of Ademcoaching 

Alles aangepast aan jouw noden!
Klankenmassage met Marc

Het gebruik van muziek en haar vibraties is een eeuwenoude methode om mens en geest terug in verbinding te brengen met de innerlijke kracht, om licht in de duisternis te geven, om te genezen van donkere of andere ziekmakende gedachten, rust te brengen, om te vieren of te dansen en vooral te voelen... Muziek is de taal van onze ziel en zegt zoveel meer dan woorden. Mijn muziekinstrumenten en intuïtie zijn mijn tools om terug vreugde en rust te brengen in jouw energiestroom en dus lichaam.

Dat muziek niet enkel iets is wat we horen, ook echt voelen en zoveel laat gebeuren, is mijn boodschap.
Bepaalde muziekinstrumenten geven buiten hun mooie klanken, ook verschillende vibraties en frequenties, deze trillingen worden helemaal door het lichaam opgevangen en hebben een helende werking. Mensen bestaan uit ongeveer 70% water, en water vangt alle vormen van golven op zoals geluidsgolven, wind en trillingen, daardoor heeft muziek een enorme invloed op ons systeem. 

De vibraties geven een massage voor lichaam en geest, zorgen voor de 'diepe rust' waar je terug je eigen 'IK' gaat voelen. Elke sessie is een interactie tussen de echte noden van jouw lichaam en de instrumenten.

Een moment van hier en nu... enkel voor U !                                                                                                                                            Harcoherentie coaching met Elly


Hartcoherentie is een wetenschappelijke methode waarbij via een eenvoudige ademhalingstechniek het hartritme wordt beïnvloed zodat het hart en het brein met elkaar in balans worden gebracht. 

Dit is een manier om stress te reduceren en je naar innerlijke rust te brengen. Bij regelmatige  beoefening van deze ademhaling zal de samenwerking tussen jouw hart en je brein zo verbeteren dat het een weldadig effect heeft op je gezondheid: je bloeddrukregeling, je hormoonbalans, je zuurstofvoorziening zullen optimaal functioneren. 

We bouwen deze coaching sessies op naargelang je ervaring in ademtechnieken en onthaasting. Als je nog geen ervaring hebt hiermee bouwen we dit coaching traject op met een aantal sessies afhankelijk van je noden.

Wat leer je in deze sessies:

  • Introductie in Hartcoherentie
  • Onthaasten
  • Ademhaling
  • Bio-feedback meting en afstemmen op jouw persoonlijke noden

Indien je reeds ervaring hebt met ademtechnieken en onthaasting, kunnen meerdere sessies in één sessie gegeven worden. We stemmen volledig af op jouw noden. Ook voor kinderen vanaf zes jaar!


Unchained Boxing session met Marc

Dat velen onder ons opgekropte energie hebben, is geen nieuwtje. Frustratie, depressie, burn-out, hoofdpijn, nek- en rugklachten zijn vaak voorkomende klachten. We verliezen onze eigen "IK" en weten soms niet meer wat goed is of wat niet, we worden moe, geraken verloren en zoeken middelen die ons kunnen helpen hierin. 

Ik geloof heel sterk in het 'zelf helen', door terug in je eigen kracht te komen en verbinding te hebben tussen je lichaam en geest. Ik begeleid je in het boksen, maak je vuur wakker, geef je peptalk en zorg ervoor dat je helemaal opgekuist bent vanbinnen, zodat je weer vrij in je vel bent.

Vind terug jezelf, durf in jouw kracht te staan, voel jouw hart en laat het spreken, durf jezelf te zijn en laat je horen en zien, krijg terug het vertrouwen in alle rust en veiligheid!! Heppiemassage voor kinderen
 

Aanraken is een levensbehoefte!
 
Steeds meer volwassenen vinden voor zichzelf een ontspanningsmoment in massage. Ook voor kinderen kan dit een heel goede manier zijn om hun lichaam te ontladen van spanning.
 
Merk je dat je kind nood heeft aan massage, dan kan ik je kind masseren via de Heppie Massage. 

Heppie Massage is een massagetechniek die door Helen Lodder van Massage Concept International werd ontwikkeld. Zij ontwikkelde deze techniek in eerste instantie voor kinderen met autisme, maar ondertussen werd duidelijk dat deze techniek ook voor andere kinderen een mooie manier kan zijn om hen van de drukte van alledag te helpen ontspannen. 
Met name kinderen die erg prikkelgevoelig zijn, hooggevoelige kinderen, kinderen met inslaap- of doorslaapproblemen, … Kindermassage kan hen op een speelse manier leren om hun lichaam aan te voelen, en het verschil tussen spanning en ontspanning te ontdekken. 
 
Deze massage wordt stap voor stap opgebouwd en we houden hierbij rekening met jouw noden of die van het kind. We hanteren verschillende massagetechnieken, en stemmen de massage af via aangepaste aromatische olie, stenen of massageknuffels die bij jou of je kind passen op dat moment. 
 
Heeft je kind nood aan een opkikkertje, rust, warmte, ontspanning van de drukte… 
Voor elke nood, een aangepaste massage!
 
Deze massage wordt voor kinderen uitgevoerd bij Gopala in aanwezigheid van de ouders.
 
Prijs: Heppie Massage Kind: 30 euro (+- 40 min)

 

Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint