Gopala Yoga - Aandacht voor harmonie
RSS Fan worden

Recente posts

1/9 bestaat Gopala Yoga 5 jaar!!
Geluk!
Yoga lessen 2018 online!
Zwangerschapsyoga West-vlaanderen
Najaarsreeksen Yoga in Lichtervelde & Torhout

Categorieën

Kindermassage
Kinderyoga
Mama en baby Yoga
Ouder & Kind - Yoga
yoga
Zwangerschapsyoga
Mogelijk gemaakt door

Nieuws

1/9 bestaat Gopala Yoga 5 jaar!!

Voor we van start gaan in onze najaarsreeksen vieren we eerst nog FEEST!!

1/9 bestaat Gopala vijf jaar en dat vieren we samen met jou!

WAAR?
Zaal Alethiea, Rozeveldstraat 84, Torhout

WANNEER?
1/9 vanaf 14u

WAT?
Verschillende van onze yogi's zullen voor een heel divers marktje zorgen gaande van zelfgemaakte houten spulletjes, kleertjes, weefwerkjes, een standje van het goede doel 'For a purpose'... Dit marktje is heel de dag vrij toegankelijk tot 19u
Daarnaast bieden we je een 

Geluk!

Dankbaarheid troef dat jullie zo talrijk de weg naar onze matjes vinden, maar vooral om zo vaak te mogen horen wat het jullie brengt in jullie dagelijkse leven!
Dit weekend interviewde een tieneryogini me voor haar schoolopdracht rond geluk. Ze vroeg me waarom het delen van yoga voor mij GELUK brengt. Ze vroeg me zelfs niet of yoga me gelukkig maakt, ze wist het al! Ze is één van mijn eerste en trouwste yogini's, en stroomt al vier jaar mee met Gopala. Voor haar is het evident dat yoga & GELUK voor me samen hangen.

Yoga lessen 2018 online!

Je kan het aanbod voor 2018 al terug vinden op onze site! Yoga voor volwassenen, kids en tieners, ouder en kind sessies, mama en baby yoga, zwangerschapsyoga, zomerkampen... Alles staat reeds online! Van harte welkom!

Zwangerschapsyoga West-vlaanderen

Vrijdag 17/11 start onze volgende reeks zwangerschapsyoga!
Aan alle mama's in spe, van harte welkom om te genieten van tijd voor jezelf en je kindje op de mat!
Alle info onder: zwangerschapsyoga


Najaarsreeksen Yoga in Lichtervelde & Torhout

Onze najaarsreeksen staan online, yoga voor iedereen: volwassenen, kinderen, tieners, zwangere dames, mama en baby... Van harte welkom!!

Yoga: een hype!?

Weet  je, ik ben geen ‘hype’mens… Als iets een hype is, dan zal ik juist liefst van al het tegenovergestelde doen, zo zit ik nu eenmaal in mekaar. Ik ben heel graag mezelf, niet iemand die doet wat iedereen doet, dat is de aard van mijn beestje. En dan geef je les in iets wat plots een ‘hype’ geworden is en krijg je veel vragen rond die ‘hype’. Mensen spreken me aan over het feit dat yoga overal opduikt en gegeven wordt door iedereen, en hoe ze dan nog weten wat goed is en juist is en … Die vragen brengen me terug bij mezelf en yoga… Toen ik yoga startte, was het verre van een hype, waren er nog geen instagramtoestanden, hippe yogapants, fancy attributen, … en gelukkig maar, anders was ik er in al mijn koppigheid misschien nooit mee begonnen.

Lenteweekend Yoga & Muziek

Hoe hard kan een mens genieten!?
 
Mijn hart loopt over van dankbaarheid voor ons eerste Lenteweekend vol Yoga en Muziek! Wat een eer dit te mogen beleven met een groep vol prachtige, hartverwarmende mensen! Een lach, een traan, schoonheid vanbinnen en vanbuiten, ... Dankjulliewel om er bij te zijn! En dank aan mijne partner in crime om dit samen te beleven... Het was bijzonder en voelt alsof we een gigantisch cadeau kregen <3Extra verwennerij voor groot en klein in het nieuwe jaar!

Extra verwennerij samen met groot en klein op de mat... 

We gaan op weekend, hebben specials voor groot en klein in petto, en er staan weer kampen voor de kids en tieners gepland.

Alles staat reeds online en de inschrijvingen zijn bij deze geopend :-)

  • Voor de kids hebben we workshops Yoga & Muziek ingepland en een tweedaagse in de zomer

  • Voor onze tieners hebben we een Yoga & Muziek dag ingepland in de paasvakantie en een driedaagse in de zomer
                Alle info: 

Restorative Yoga


Dit najaar plannen we wat extra sessie Restorative Yoga in. We krijgen allemaal meer en meer nood aan het gevoel echt te kunnen opladen.

RESTORATIVE YOGA geeft je de kans om je zenuwstelsel volledig tot rust te laten komen en daardoor fysiek weer op te laden. We maken gebruik van bolsters tijdens de houdingen, en nemen de houdingen langer aan dan tijdens de flowlessen. Het zelfherstellend vermogen van je lichaam wordt wakker gemaakt door de verdiepende werking van deze yogavorm.

Het is daardoor de yogavorm bij uitstek om je batterijen te komen opladen, maar ook wanneer klachten zoals burn-out, blessures, .

De wereld op zijn kop

Nee, geen perfecte foto van een perfecte houding ;-) ik had namelijk tien sec om op het knopje te duwen en op mijn mat in de houding te staan... En vooral omdat het daar niet om gaat op de mat... Waarom deze foto? Omdat hij staat voor wat mijn mat voor me betekent in mijn leven... Een plek van groei, waarom? Omdat ik daar heel dicht bij mezelf uitkom, bij mijn angsten, twijfels, verdriet, ... aan de ene kant en blijdschap, kracht, vertrouwen,... aan de andere kant... Hoe dat kan? Daarom deze foto.
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint