Gopala Yoga - Aandacht voor harmonie
RSS Fan worden

Recente posts

1/9 bestaat Gopala Yoga 5 jaar!!
Geluk!
Yoga lessen 2018 online!
Zwangerschapsyoga West-vlaanderen
Najaarsreeksen Yoga in Lichtervelde & Torhout

Categorie├źn

Kindermassage
Kinderyoga
Mama en baby Yoga
Ouder & Kind - Yoga
yoga
Zwangerschapsyoga
Mogelijk gemaakt door

Nieuws

Dankbaarheid troef!

Wat ben ik aan het genieten van onze start in het nieuwe jaar! Prachtig om jullie zo talrijk op de mat te mogen ontmoeten, in mijn stekje in Lichtervelde, op locatie in Torhout, bij de cm, bij vitality concept, in de groepslessen, in de privelessen... dankbaar te kunnen doen waar ik van hou en te houden van wat ik doe! 
Oh ja, klein detail, het doet me ook goed. Naast de prachtige energie die ik telkens van jullie terug krijg, doet het me fysiek ook veel. Ik liet na twintig jaar nog eens foto's nemen van mijn rug. Ik heb scoliose en lordose sinds mijn twaalf jaar, ik droeg hiervoor twee jaar lang een corset tijdens mijn groei om erger te voorkomen, de afwijkingen zaten toen op 30 graden op twee plaatsen in mijn rug. Dankzij yoga zijn we ondertussen aanbeland op 20 en 21 graden! Als dat geen fantastisch nieuws is! Tot gauw op de mat lieve mensen! Warme, dankbare groet, Elly

0 Reacties op Dankbaarheid troef!:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint