Gopala Yoga - Aandacht voor harmonie
RSS Fan worden

Recente posts

1/9 bestaat Gopala Yoga 5 jaar!!
Geluk!
Yoga lessen 2018 online!
Zwangerschapsyoga West-vlaanderen
Najaarsreeksen Yoga in Lichtervelde & Torhout

Categorie├źn

Kindermassage
Kinderyoga
Mama en baby Yoga
Ouder & Kind - Yoga
yoga
Zwangerschapsyoga
Mogelijk gemaakt door

Nieuws

Geluk!

Dankbaarheid troef dat jullie zo talrijk de weg naar onze matjes vinden, maar vooral om zo vaak te mogen horen wat het jullie brengt in jullie dagelijkse leven!
Dit weekend interviewde een tieneryogini me voor haar schoolopdracht rond geluk. Ze vroeg me waarom het delen van yoga voor mij GELUK brengt. Ze vroeg me zelfs niet of yoga me gelukkig maakt, ze wist het al! Ze is één van mijn eerste en trouwste yogini's, en stroomt al vier jaar mee met Gopala. Voor haar is het evident dat yoga & GELUK voor me samen hangen. Het raakte me, dat zulke jonge mensen, onze toekomst, zien wat yoga betekent voor zichzelf en anderen. Het was mooi om haar vraag te mogen beantwoorden, waarom het me gelukkig maakt!
Yoga gaat om verbinding, en net dat is geluk voor mij, te zien hoe mensen zich hier thuis voelen, hoe ze zich veilig voelen, me vertellen dat ze hier zichzelf kunnen zijn... Dat ze dankzij yoga zichzelf beter leren kennen, naar hun lichaam leren luisteren, zichzelf krachtiger voelen, zichzelf meer durven tonen in de buitenwereld, paniekaanvallen tot rust kunnen brengen dankzij hun ademhaling, verbinden met zichzelf en met hun kind... Het is oneindig wat yoga mensen brengt, voor de ene is het versterkend, voor de ander verruimend, dit mogen delen met jullie en voelen dat jullie hier ECHT kunnen zijn, ja dat maakt me gelukkig! We doen al zoveel ons best, zijn al zoveel 'sterk' en perfectie na strevend in de huidige maatschappij... dankbaar en gelukkig dat jullie hier een andere kracht ontdekken, die van echtheid en vooral JOUW kracht!
Dankbaar dat Gopala een plek mag zijn waar jullie je thuis voelen en je echte zelf mogen laten leven! Dat is mijn grootste intentie en tegelijk mijn grootste geluk dit te mogen delen dag in dag uit...

0 Reacties op Geluk!:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint