Djembé lessen

Grown Up Groovy Rythms

In deze sessies groei je vanuit het aanleren van ritmes naar het improviseren vanuit jezelf. Het voelen van een instrument is niet enkel het instrument op zich vastnemen, maar het geeft ook trillingen door. Die trillingen geven impulsen naar onze hersenen en gevoel. De djembé houden we tegen ons lichaam en voelt ook krachtig om te bespelen en heeft daardoor een positief effect op ons gevoel.


Door muziek te spelen ga je je automatisch focussen, je luistert, speelt mee en je bent een deel van de muziek. Vandaar begint het pad naar... Je leert djembé spelen met gevoel en met veel plezier. Tijdens lessen neemt mijn improviseren het soms over en vormen we samen nieuwe ritmes of beats, waar je veel zult uit leren ;) Voel je vrij om jouw grenzen te verleggen, leer verbinding maken met jezelf en de djembé.


WANNEER


ZOMER REEKS: Vrijdag 


Telkens van 18u30-20u


WAAR

Rozeveldstraat 84, Torhout


PRIJS

15 euro per les bij gebruik van eigen djembé, 20 euro gebruik van

djembé inbegrepen


Rythm & Beats for teens


In deze sessies Rythm & Beats for Teens, krijgen de tieners 'voeling' met percussie. De tieners zullen ritmes aangeleerd krijgen en worden hierin uitgedaagd om vanuit zichzelf en hun gevoel te spelen. Op die manier leren ze luisteren naar anderen en maken ze contact met hun eigenheid. De instrumenten die voornamelijk gebruikt zullen worden zijn djembé's en bongo's, daarnaast worden ook andere instrumenten ontdekt onderweg in hun klankenreis.

WANNEER

Momenteel geen sessies ingepland

Wens je graag aan deze sessie deel te nemen, geef ons berichtje via mail. Zodra een sessie ingepland wordt, brengen we je dan op de hoogte


WIE

Tieners van 9 tem 15 jaar


WAAR

Gopala, Kasteelstraat 21A, Lichtervelde


PRIJS

12 euro per les

0