INDIVIDUEEL PAD

In verbinding met jezelf...HEALING HEALING SESSIES onderscheiden zich van onze ontspanningssessies doordat de intentie hier gezet wordt op HEALING. 

Samen stemmen we af op jouw zelfgenezend vermogen en we nodigen jouw systeem uit in een diepe staat van ontspanning, waardoor het spanningen kan releasen of healen. Het zelfgenezend vermogen wordt in de verschillende sessies op een andere manier uitgenodigd, door SOUND, CRANIO, BREATH, of een combinatie


Elly & Marc verrijkten zich de afgelopen jaren in deze healingsvormen, en delen deze graag met jou wanneer je de roep hoort hiervoor.


Tijdens deze sessie zetten we onze intentie op jou en jouw tempo!

Een healingsessie vraagt steeds voorbereidingen vooraf en integratietijd achteraf, 

daarom duren deze sessies gemiddeld 1,5u


Uitwisseling: 85 euro 

Jongeren & kinderen tot 18 jaar: 50 euroSOUND HEALING SESSIE

met MarcBepaalde muziekinstrumenten geven buiten hun mooie klanken, ook verschillende vibraties en frequenties, deze trillingen worden door het lichaam opgevangen en hebben een helende werking. Mensen bestaan uit ongeveer 70% water. Water vangt alle vormen van golven op zoals geluidsgolven, wind en trillingen, daardoor heeft muziek een enorme invloed op ons systeem.


We nodigen jouw systeem met deze vibraties en frequenties uit om je zelfherstellend vermogen alle ruimte te geven en je te brengen wat je nodig hebt op je pad.


Deze sessies worden grondig voorbereid, we zetten onze intentie op healing, stemmen de gehele sessie hierop af, en zorgen voor de nodige integratietijd.
Afspraak boeken

CRANIO HEALING SESSIE

met Elly


 

Herinneren wie je bent, wat je hier komt doen... Elke cel in ons draagt deze herinnering. Via aanraking stemmen we hierop af vanuit diep meditatieve staat waarin we luisteren en ZIJN.


Deze staat van zijn creëert het ideale klimaat van waaruit de aanrakingen zacht en diepwerkend zijn. Je systeem wordt uitgenodigd in een diepe staat van ontspanning, waardoor het spanningen kan releasen of healen.  Je eigen wijsheid en zelfherstellend vermogen krijgen zo alle ruimte. Deze sessies zijn fysiek, energetische behandelingen gericht op je zelfherstel. Je maakt weer contact met je essentie.


Graag wat meer info over Biodynamische Cranio Sacrale sessies:

https://youtu.be/7ghzZHlqUKE


Je draagt gemakkelijk zittende kledij voor deze sessies, de aanrakingen zijn bovenop de kledij.


Deze sessies worden voorbereid, onze intentie wordt samen gezet op Healing, en we nemen al de tijd om jou achteraf te laten integreren.

Afspraak boeken
! UNIEKE COMBI !

CRANIO, BREATH & SOUND HEALING SESSION met Marc & Elly


Bovenstaande Cranio & Breath Healing door Elly, EN onze Sound Healing door Marc kunnen ook gecombineerd worden.

We bundelen onze krachten samen in deze unieke combinatie!

Deze combi duurt eveneens 1,5u en kost 111 euro


Een healingmoment verzorgd door ons beiden, in alle veiligheid en rust! UNIEKE COMBI 'DUO' !

Deze COMBI sessies kunnen ook als DUO gevolgd worden, je geniet dan beurtelings van Sound, Breath & Cranio Healing

De Combi voor een duo duurt 2u en kost  150 euro.


Een uniek moment om te delen!Afspraak COMBI boeken

ONTSPANNING & BEWUSTZIJNOp maat van jou

Heb je specifieke noden?

Dan is onze 'Op maat-aanpak' ONTSPANNINGSESSIE iets voor jou!


WAT?

Een sessie met volle aandacht voor jou!


PRIJS

60 euro voor een sessie van +/- 1u

Kids: 50 euro


AFSPRAAK

Een afspraak maken kan hier: 

Afspraak boeken

Geef in de reactie jouw voorkeursmomenten op, wat jouw noden zijn en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op om jouw moment te reserveren!

AANBOD ELLY

AdemSessies

ADEMRITME


Via ADEMCOACHING ontdekken we jouw adempatroon en begeleid ik jou in het leren kennen van de kracht van jouw ademhaling.Meer info ADEMCOACHING

HARTRITME


Via HARTCOHERENTIE COACHING zoeken we de staat op waarin je je brein het signaal geeft dat je veilig bent en je systeem tot rust mag komen.

Veiligheid herinneren dat is wat we doen in deze sessies!


Meer info HARTCOHERENTIE  COACHING

YogaSessies

Privé sessie YOGA op maat


Dit kan gaan van Flow yoga, tot Restorative of herstellende yoga, tot Ouder&kind yoga, Zwangerschapsyoga, Kinder & tieneryoga, Meditatie of Ademcoaching. Deze sessies kunnen ondersteund worden door onze online sessies voor thuis


Alles aangepast aan jouw noden!


Ook duo sessies of sessies in een groepje van 3 personen zijn mogelijkAfspraak boeken

Individueel traject 'Bezieling op de mat'

In 10 privé sessies neem ik je mee doorheen de basisfilosofie van yoga, de basis van Pralaya (de stijl die heilzaam is voor je houding en lichaam), doorheen blokkades die zitten opgeslagen in je lichaam, doorheen jezelf.


Dit is een traject dat je op je eigen tempo volgt, je mag het spreiden in de tijd zoveel je wil. De betaling mag daarom ook telkens sessie per sessie gebeuren. 


De grootste intentie is om jezelf helemaal te leren kennen op je mat, en te ontdekken wat jij, wanneer nodig hebt; en hoe je dat aan jezelf kan geven. 


Hoe yoga helemaal en ten volle jouw levensstijl mag zijn, en jij leeft vanuit bezieling!!

.

Afspraak boeken

Individueel traject 'Purpose'

In 5 privé sessies neem ik je mee onderweg! Samen brengen we helderheid op je pad en nemen bewuste tijd om je af te stemmen op je Purpose. Wie ben je en wat kom je hier doen? De essentiële vragen opdat jij kan leven vanuit je kern. Elke cel van jou mag zich weer herinneren wie je bent en wat je hier komt doen. We brengen helderheid op je pad met gesprek, beweging en cranio. 

We nodigen uit en verwelkomen wat zich mag aandienen op jouw pad!


Dit traject volg je op je eigen tempo en kan je spreiden in de tijd.

.

Afspraak boeken


AANBOD MARC

SESSIE Djembé of Didgeridoo


In deze sessies groei je vanuit het aanleren van ritmes naar het improviseren vanuit jezelf. Het voelen van een instrument is niet enkel het instrument op zich vastnemen, maar het geeft ook trillingen door. Die trillingen geven impulsen naar onze hersenen en gevoel. De djembé houden we bijvoorbeeld tegen ons lichaam en voelt ook krachtig om te bespelen en heeft daardoor een positief effect op ons gevoel.


Door muziek te spelen ga je je automatisch focussen, je luistert, speelt mee en je bent een deel van de muziek. Vandaar begint het pad naar... Je leert djembé of didgeridoo spelen met gevoel en met veel plezier. Tijdens lessen neemt mijn improviseren het soms over en vormen we samen nieuwe ritmes of beats, waar je veel zal uit leren ;) Voel je vrij om jouw grenzen te verleggen, leer verbinding maken met jezelf en de djembé.

Afspraak boeken

UNCHAINED BOX SESSIE


Vind terug jezelf, durf in jouw kracht te staan, voel jouw hart en laat het spreken, durf jezelf te zijn en laat je horen en zien, krijg terug het vertrouwen in alle rust en veiligheid!.

Meer info UNCHAINED BOX SESSIE

Tot slot... JOUW THUIS

In verbinding met jezelf en elkaar ... Home is where the heart is <3


HAPPY HOME met Marc 


Marc heeft zijn eigen unieke manier ontwikkeld om jouw huis energetisch weer helemaal te laten stromen.

Je huis, de plek waar je kan opladen, verbinden, rusten, genieten,... Het is zo een belangrijke plek om je goed te voelen! Jouw plek en die van je geliefden helemaal in overeenstemming brengen met jou en jullie energie, jullie missie in het huis helder neerzetten, jullie veiligheid verankeren,...

Jouw noden laat Marc samensmelten met jouw plek!

Vraag meer info op [email protected]


HAPPY HOME sessie boeken


Cranio voelt voor mij als heel deugddoend én verwonderlijk...


Door de doelgerichte, zachte aanrakingen, die een tijd worden aangehouden, voel je je wegzakken in een diepe, diep ontspanning. Maar tegelijkertijd voèl je je energie letterlijk terug stromen door je lichaam. Ontspanning én energie, beide neem je nadien mee naar huis...


Ik kreeg mijn eerste behandeling toen ik zowel lichamelijk als mentaal door een moeilijke periode ging, veel stress en zorgen, was een echte verademing....


En ik ben van plan om mezelf dit op regelmatige basis te gunnen..."

K.D.


De zachte aanrakingen bij Cranio hebben eerst en vooral een heel ontspannend, rustgevend effect. Dat op zich is gewoon al heel fijn!

Maar als je aandacht brengt naar die plaatsen waar je aangeraakt wordt, en je voelt wat die aanraking doet met je, dan gaat het gewoon nog veel dieper. Voor mij is het telkens een momentje van alles doorvoelen en heel dicht bij mezelf geraken. Bijzonder ook hoe jij zo goed aanvoelt waar die plekjes zitten waar ikzelf meer spanning ervaar en hoe je handen daar net iets langer blijven aanraken.


Voor mij persoonlijk komt de grootste uitwerking telkens in de uren of dagen achteraf. Er wordt niet alleen aangeraakt, er wordt iets in beweging gezet. En dat voel je achteraf nog doorwerken. Er wordt plots duidelijk wat op dit moment aandacht vraagt, of wat je nodig hebt, of je hebt oog voor mogelijkheden die je eerst niet zag, of... Het is precies of er wordt een stukje van het pad dat voor je ligt, wat extra verlicht.


Dankbaar voor dit alles!.

S.T.