Op maat van jou

Heb je specifieke noden?

Dan is onze 'Op maat-aanpak' iets voor jou!

HOE?

Een sessie met volle aandacht voor jou!


PRIJS 

50 euro voor een sessie van +/- 1uAFSPRAAK

Een afspraak maken kan hier: http://gopala.vpweb.be/Contact---Links.html of via mail op [email protected]


Geef in de reactie jouw voorkeursmomenten op, wat jouw noden zijn en dan nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.

MOGELIJKHEDEN:

Wij bieden begeleiding op maat aan via:

NIEUW!!! 3 Ritme ONTSPANNINGSESSIE© met Elly

In deze sessies kom je genieten van een moment waarin ik mijn krachten bundel die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd.


Ons lichaam heeft 3 ritmes: het hartritme, het ademritme en het cranio sacrale ritme.

Samen ontdekken we deze ritmes in jouw lichaam en gaan we er mee aan de slag om de rust op te zoeken.


Je kiest zelf welke ontspanningssessie jou het meest roept of we luisteren in het moment wat je nodig hebt.


Afhankelijk van je noden in het moment duiken we in één van de drie ritmes of een combinatie:


Ademritme: Via ademcoaching ontdekken we jouw adempatroon en begeleid ik jou in      het leren kennen van de kracht van jouw ademhaling.


 • Hartritme: Via Hartcoherentiecoaching zoeken we de staat op waarin je je brein het signaal geeft dat je veilig bent en je systeem tot rust mag komen.


Cranio sacrale ritmeVia aanraking vanuit diep meditatieve staat waarin we luisteren en alleen maar ZIJN, geven we je systeem de ruimte om te doen wat goed is voor jou. Deze staat van zijn creëert het ideale klimaat van waaruit de aanrakingen zacht en diepwerkend zijn. We focussen samen op het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Je draagt gemakkelijk zittende kledij voor deze sessies, de aanrakingen zijn bovenop de kledij.


Heilzame oplaadmomenten voor je lichaam en geest! 


Heb je nood aan een uniek moment voor jezelf!?


Ik begeleid je graag via coaching en massage naar de diepe rust die in elk van ons verscholen zit! 
NIEUW!! Travelling Soundbed SESSIES© met Marc

Laat je helemaal omhullen door de muziekgolven en haar vibraties, liggend op ons 'Monochord Soundbed'.


Het 'Monochord Soundbed' is een Lichaamsgeluidsinstrument, gekend voor zijn heilzame effecten dankzij de prachtige klanken en heerlijke vibraties. Dit instrument wordt voornamelijk therapeutisch gebruikt.


Het klankenbed brengt je verder dan het denken, heft fysieke blokkades op, en laat je loskomen van tijd en ruimte.


Kortom, het neemt je mee naar de 'DIEPE RUST'


Ook kan het Soundbed geïntegreerd worden in je klankenmassagesessie, afhankelijk van je noden!!!


Duo Soundbedsessies kunnen ook geboekt worden! Deze duren anderhalf uur en kosten 80 euro! UNIEKE COMBI !

Deze beide nieuwe sessies kunnen ook gecombineerd worden!! 

We bundelen dan onze krachten samen in een unieke combinatie van onze Soundbed sessie en de Cranio Ontspanningsessie

Deze sessie duurt ongeveer anderhalf uur en kost 75 euro

Klankenmassage met Marc
Het gebruik van muziek en haar vibraties is een eeuwenoude methode om mens en geest terug in verbinding te brengen met de innerlijke kracht, om licht in de duisternis te geven, om te genezen van donkere of andere ziekmakende gedachten, rust te brengen, om te vieren of te dansen en vooral te voelen... 


Muziek is de taal van onze ziel en zegt zoveel meer dan woorden. Mijn muziekinstrumenten en intuïtie zijn mijn tools om terug vreugde en rust te brengen in jouw energiestroom.


Dat muziek niet enkel iets is wat we horen, maar ook echt voelen. Dat dit zoveel laat gebeuren binnenin, is mijn boodschap.


Bepaalde muziekinstrumenten geven buiten hun mooie klanken, ook verschillende vibraties en frequenties, deze trillingen worden door het lichaam opgevangen en hebben een helende werking. Mensen bestaan uit ongeveer 70% water. Water vangt alle vormen van golven op zoals geluidsgolven, wind en trillingen, daardoor heeft muziek een enorme invloed op ons systeem.


De vibraties geven een massage voor lichaam en geest, zorgen voor de 'diepe rust' waar je terug je eigen 'IK' gaat voelen. Elke sessie is een interactie tussen de echte noden van jouw lichaam en de instrumenten.

Een moment van hier en nu... enkel voor U !


Bij mooi weer kan je van deze sessies tevens genieten, liggend in een Hangmat in onze Yoga tuin.


Duo Klankenmassages kunnen ook geboekt worden! Deze duren anderhalf uur en kosten 80 euro

Hartcoherentie coaching met Elly

Hartcoherentie is een wetenschappelijke methode waarbij via een eenvoudige ademhalingstechniek het hartritme wordt beïnvloed zodat het hart en het brein met elkaar in balans worden gebracht.


Dit is een manier om stress te reduceren en je naar innerlijke rust te brengen. Bij regelmatige beoefening van deze ademhaling zal de samenwerking tussen jouw hart en je brein zo verbeteren dat het een weldadig effect heeft op je gezondheid: je bloeddrukregeling, je hormoonbalans, je zuurstofvoorziening zullen optimaal functioneren.


We bouwen deze coaching sessies op naargelang je ervaring in ademtechnieken en onthaasting. Als je nog geen ervaring hebt hiermee bouwen we dit coaching traject op met een aantal sessies afhankelijk van je noden.


Wat leer je in deze sessies:


  • Introductie in Hartcoherentie
  • Onthaasten
  • Ademhaling
  • Bio-feedback meting en afstemmen op jouw persoonlijke noden


Indien je reeds ervaring hebt met ademtechnieken en onthaasting, kunnen meerdere sessies in één sessie gegeven worden. We stemmen volledig af op jouw noden. Ook voor kinderen vanaf zes jaar!
Yoga met Elly 

Optie 1: Losse privé sessies 

Dit kan gaan van Flow yoga, tot Restorative of herstellende yoga, tot Ouder&kind yoga, Zwangerschapsyoga, Kinder & tieneryoga, of Ademcoaching

Alles aangepast aan jouw noden!


Duo sessies kunnen ook geboekt worden. Deze kosten eveneens 50 euro en duren ongeveer een uur.Optie 2: Individueel traject 'Bezieling op de mat' 

Dit is een traject dat je op je eigen tempo volgt, je mag het spreiden in de tijd zoveel je wil. In tien privé sessies neem ik je mee doorheen de basisfilosofie van yoga, de basis van Pralaya (de stijl die heilzaam is voor je houding en lichaam), doorheen blokkades die zitten opgeslagen in je lichaam, doorheen jezelf. 


De grootste intentie is om jezelf helemaal te leren kennen op je mat, en ontdekken wat jij, wanneer nodig hebt en hoe je dat aan jezelf kan geven. Hoe yoga helemaal en ten volle jouw levensstijl mag zijn, en jij leeft vanuit bezieling!!


Unchained Boxing session met Marc 

Dat velen onder ons opgekropte energie hebben, is geen nieuwtje. Frustratie, depressie, burn-out, hoofdpijn, nek- en rugklachten zijn vaak voorkomende klachten. We verliezen onze eigen "IK" en weten soms niet meer wat goed is of wat niet, we worden moe, geraken verloren en zoeken middelen die ons kunnen helpen hierin.

Ik geloof heel sterk in het 'zelf helen', door terug in je eigen kracht te komen en verbinding te hebben tussen je lichaam en geest. Ik begeleid je in het boksen, maak je vuur wakker, geef je peptalk en zorg ervoor dat je helemaal opgekuist bent vanbinnen, zodat je weer vrij in je vel bent.

Vind terug jezelf, durf in jouw kracht te staan, voel jouw hart en laat het spreken, durf jezelf te zijn en laat je horen en zien, krijg terug het vertrouwen in alle rust en veiligheid!!


Duo Boxingsessies kunnen ook geboekt worden! Deze duren anderhalf uur en kosten 80 euro

Op Locatie met Marc:


  • Muzikale begeleiding van activiteiten / andere muzikanten / muziek groepen / Dj's
  • Optredens
  • Scholen / buitenschoolse kinderopvang / jeugdbewegingen
  • Bedrijven
  • Organisaties
  • Energetische zuiveringen van gebouwen, kamers, werkruimte, winkel ect...
Ons aanbod gaat van een Djembé workshop rond focus en samenspel, het verhaal van de Droomtoverfluit voor kids (Relaxatie voor kids), een Relaxatie concert of een Energetische zuivering voor jouw winkel/bedrijf/woonplaats...


De kracht van energie en muziek is niet te beschrijven, wel te voelen en te ondervinden!


0