Neem contact met ons op

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je bericht is verzonden.

Privacyverklaring

Door je in te schrijven in onze lessen, schrijf je automatisch in voor onze nieuwsbrief. Uw persoonlijke gegevens worden enkel aangewend om u te contacteren ivm uw lessenreeks of onze nieuwsbrief. Het opgegeven emailadres wordt opgeslagen in onze lijst met contactgegevens. Verdere persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen.

U kan op elk moment uitschrijven uit onze nieuwsbrief en contactpersonenlijst door een email te zenden naar [email protected] met vermelding 'Uitschrijven'. Uw emailadres zal dan onmiddelijk uit ons bestand worden verwijderd

Door uw gegevens via bovenstaand formulier in te vullen of deel te nemen aan onze lessen, geeft u toestemming om uw emailadres te mogen opnemen in onze database van Gopala Yoga- Elly Geyskens.

Indien u van ons een factuur opvraagt voor de geleverde diensten, worden uw gegevens enkel in deze factuur verwerkt en voor geen andere doeleinden aangewend.

Dit alles in overeenstemming met de Belgische wet betreffende de verwerking van persoonsgegevens en de algemene verorderning 2016/679 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens

Gelieve het contactformulier in te vullen voor vragen, inschrijvingen of afspraken.

INSCHRIJVEN kan door het contactformulier in te vullen met vermelding van uw naam, telefoonnummer en de reeks waarvoor je wenst in te schrijven.

Je ontvangt dan een email terug met bevestiging van jouw inschrijving samen met alle info over de data, betaling en details van de reeks.

LET OP!! Vaak komt de eerste mail die je van ons ontvangt, eerst terecht in je postvak 'Ongewenste mail' of 'Spam' doordat er 'info' in ons mailadres staat. Check dus zeker ook je ongewenste mailvak na het ingeven op onze website. Je kan dit vermijden door ons toe te voegen aan je contactpersonen en dan komen we in je postvak IN terecht ;-)

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe reeksen, schrijf je dan in voor onze NIEUWSBRIEF. Vul dit contactformulier in en vermeld 'nieuwsbrief' bij reacties.

Of volg ons op:

Graag tot ergens onderweg,

Elly Geyskens & Marc Byl

Kasteelstraat 21A

8810 Lichtervelde

Mail: [email protected]

Tel: 0473/75.39.43


Openingsuren:

Maandag 13u-20u30

Dinsdag 9u30-17u

Woensdag 8u30-11u

Donderdag 17u-22u

Vrijdag 9u30-20u

Zaterdag 9u-17u

MIJN LERAARS:

www.yogasite.nl

http://www.pralayayoga.com/

http://en.vedaelayoga.com/

www.amba-amba.be

www.heppiemassage.comLINKS:

Muzikant Marc Byl:

http://www.unchained.vpweb.be


Fotostudio met hart en ziel:

https://www.zoomfotoatelier.com


Voedingscoaching & massage

http://www.ecobody.be/


Locatie in Torhout:

http://www.alethiea.be


Deze docenten Zwangerschapsyoga werden door ons opgeleid:


   Cindy Van Staey - Kortemark

   www.ecobody.be


   Saskia Brackez @yogi - Wevelgem


   Siska Gunst - Veldegem

    www.praktijktriade.be


   Gudrun De Veirman - Tielt

   www.gudymove.be


   Jootje's Place - Tielt

   http://www.jootjesplace.be/


   Griet Witdouck - Roeselare

   https://www.via-vita.be


   Marie Verougstraete - Ichtegem


   Heidi Demeulenaere - Pittem


0