INSCHRIJVEN - AFSPRAAK BOEKEN - NIEUWSBRIEF


This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je bericht is verzonden.

Gelieve het contactformulier in te vullen voor vragen, inschrijvingen of afspraken.


INSCHRIJVEN  Groepsessies

Ons lessenrooster is actueel week per week te volgen op: https://momoyoga.com/gopala-yoga-music/

Je kan ook de app installeren van Momo yoga, heel handig om up to date te blijven van onze lessen. Maak eenvoudig een account aan en boek, wijzig en annuleer je lessen makkelijk zelf online!


AFSPRAAK BOEKEN Individueel 

Wens je een afspraak te boeken voor je privé sessie. Geef ons dan door welke sessie je wenst te volgen, en stuur ons alvast suggesties van momenten waarop dit voor jou kan. 


LET OP!! Vaak komt de eerste mail die je van ons ontvangt, eerst terecht in je postvak 'Ongewenste mail' of 'Spam' doordat er 'info' in ons mailadres staat. Check dus zeker ook je ongewenste mailvak na het ingeven op onze website. Je kan dit vermijden door ons toe te voegen aan je contactpersonen en dan komen we in je postvak IN terecht ;-)


Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe sessies, schrijf je dan in voor onze NIEUWSBRIEF. Vul dit contactformulier in en vermeld 'nieuwsbrief' bij reacties.

Of volg ons op:

Graag tot ergens onderweg,


Elly Geyskens & Marc Byl

   Kasteelstraat 21B

   8810 Lichtervelde


Mail: [email protected]

Tel: 0473/75.39.43


Privacyverklaring

Door je in te schrijven in onze lessen, schrijf je automatisch in voor onze nieuwsbrief. Uw persoonlijke gegevens worden enkel aangewend om u te contacteren ivm uw lessenreeks of onze nieuwsbrief. Het opgegeven emailadres wordt opgeslagen in onze lijst met contactgegevens. Verdere persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen.

U kan op elk moment uitschrijven uit onze nieuwsbrief en contactpersonenlijst door een email te zenden naar [email protected] met vermelding 'Uitschrijven'. Uw emailadres zal dan onmiddelijk uit ons bestand worden verwijderd

Door uw gegevens via bovenstaand formulier in te vullen of deel te nemen aan onze lessen, geeft u toestemming om uw emailadres te mogen opnemen in onze database van Gopala Yoga- Elly Geyskens.

Indien u van ons een factuur opvraagt voor de geleverde diensten, worden uw gegevens enkel in deze factuur verwerkt en voor geen andere doeleinden aangewend.

Dit alles in overeenstemming met de Belgische wet betreffende de verwerking van persoonsgegevens en de algemene verorderning 2016/679 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevensOpeningsuren:

  Maandag 13u-20u30

  Dinsdag 9u30-17u

  Woensdag 8u30-11u

  Donderdag 10u-22u

  Vrijdag 9u30-20u

  Zaterdag 9u-17uONZE LERAARS:

www.yogasite.nl

http://www.pralayayoga.com/

https://www.heelsaam.nl

http://en.vedaelayoga.com/

www.amba-amba.be

www.heppiemassage.com

https://zennergi.comLINKS:

Muzikant Marc Byl:

http://www.unchained.vpweb.be


Fotostudio met hart en ziel:

https://www.zoomfotoatelier.com


Voedingscoaching & massage

http://www.ecobody.be/


Locatie in Torhout:

http://www.alethiea.be
Deze docenten Zwangerschapsyoga werden door ons opgeleid:


  Marie Verougstraete - Ichtegem

  https://www.yoga-salvat.be


  Heidi Demeulenaere - Pittem

  https://www.ontkiem.be


  Cindy Van Staey - Kortemark

  www.ecobody.be


  Saskia Brackez @yogi - Wevelgem


  Siska Gunst - Veldegem

  www.praktijktriade.be


  Gudrun De Veirman - Tielt

  www.gudymove.be