Als kinderen klein zijn, moet je ze diepe wortels geven

Als ze groot zijn, moet je ze vleugels geven


- Indisch gezegde -

Mama en baby yoga

EN PLOTS BEN JE MAMA!

In deze reeksen 'mama en baby yoga' of postnatale yoga krijg je als prille mama de kans om te wennen aan je nieuwe rol. Je neemt hier bewust tijd voor jezelf en je kindje.


Via een combinatie van yoga, ademtechnieken, aandachtsoefeningen en ontspanningen bouw je jouw lichaam weer in kracht en soepelheid op. De reeksen laten je contact maken met jezelf en je kindje. Zo leg je een sterke basis voor de toekomst.

We bieden ruimte voor rust en beweging, waardoor de noden van de baby’s en mama’s kunnen gevolgd worden. Voeden, verversen, knuffelen, alles krijgt aandacht in dit ontspannen samen zijn.

MAMA & BABY YOGA reeksWANNEER  

Vrijdag 24/9 en 15/10 van 11u - 12u


WAAR 

Rozeveldstraat 84, Torhout


PRIJS   

30 euro voor de reeks van twee lessen


THUISSESSIE Mama & Baby yoga met Live muziekEen volledige sessie waarin je connectie maakt met jezelf, je lichaam, je ademhaling en je kindje! Oefeningen voor jezelf en voor je kindje.


WANNEER - Opgenomen les, zes maanden lang beschikbaar


WAAR - bij je thuis


PRIJS   

15 euro

Instappen in deze reeksen kan op elk moment als er plaats is. Ben je niet zeker of de mama en baby yoga iets voor jullie is? Je kan altijd een les komen 'proeven', en dan betaal je een losse les of kan je inschrijven voor de reeks.


Vooraf inschrijven is noodzakelijk!

0