Pauze Shop


Welkom in onze Pauze Shop!


Onze Pauze Shop is een unieke shop om ons dagelijkse leven te verrijken en te doorbreken met bewuste momenten. 

Uit de jaren ervaring met volwassenen en kinderen op de mat, ontstond deze PAUZEshop.

Ons motto is 'Leef voor elk moment' en dat maken we heel concreet. 

Las je ook graag fijne momenten in, die jouw beleving van yoga of van jouw bewustwording van jezelf verdiepen? 

Vul het formulier onderaan deze pagina in en wij zorgen voor de rest.

Geniet ervan!


Hierbij graag een overzicht van ons aanbod voor jou:


Kaar​tensets voor v​olwassenen

INSPIRATIE KAARTENSET 


Inspiratiekaarten die je af en toe trekt om het dagelijkse leven te doorbreken, een fijne quote die je net nodig had om eens te lezen... Deze set is zo een inspiratieset, maar de met quotes van... MIJ :-) Mensen vroegen me om mijn 'Elly'quotes eens vast te leggen En voila! 


Een set van 20 kaarten vol inspiratiemomenten! 


Je trekt je kaartje en geniet van een inspiratiepauze!

20

ADEMPAUZE KAARTENSET 


Een set van 20 kaarten met ademhalingsoefeningen die je op elk moment van de dag kan doen voor jezelf of samen met anderen! Je trekt je kaart en geniet van een ADEMPAUZE!

20

VERWENPAUZE KAARTENSET


Zin om je dagelijkse leven te doorbreken met een fijne pauze!? 


Onze set Verwenpauze kaarten bevat 20 kaarten die er voor zorgen dat je voor jezelf of samen met anderen een pauze kan inlassen om je dagelijkse leven te doorbreken. 


De kracht om weer op te laden en om geluk te vinden in de kleine dingen zit erin om er aandacht voor te hebben. Kleine momenten om het dagelijkse leven te doorbreken zorgen ervoor dat je focus anders kan liggen, dat je aandacht kan hebben voor jezelf!

20

Ka​art​ensets voor Kids​

SLAAP ZACHT KAARTENSET


De 'Slaap zacht'-kaarten zijn 15 fijne kaarten voor kinderen om van te genieten voor het slapen gaan. Kies voor het slapen gaan een kaartje uit. Geniet van je opdracht om samen of alleen uit te voeren. Al de kaartjes hebben opdrachten die een fijne nachtrust bevorderen. Ze zorgen voor een mooie afsluiter van de dag voor kinderen of voor een moment van verbinding als ze het samen met een ander kind of volwassene delen. De massage olie 'Slaap zacht' geurt heerlijk en werkt ongeveer zes uur na in het lichaam met essentiële oliën die de ontspanning stimuleren.

20

KRACHT KAARTENSET 


Ik hoor veel ouders en kinderen vertellen, hoe belangrijk het geworden is voor kinderen om 'er te kunnen staan' in onze dagelijkse wereld. Deze set bestaat uit 15 fijne kaarten met opdrachten om kinderen aan te sporen de Kracht in zichzelf wakker te maken, hun KRACHTsteen (rode jaspis) en een rollertje met KRACHT geur (essentiële oliën gericht op de voeten stevig op de grond te zetten). Het is zo een belangrijke ontdekking voor kinderen (en volwassenen) om te beseffen dat hun KRACHT al in hun aanwezig is. Er leren contact mee maken, en deze wakker maken is het mooiste cadeau dat er is! 


De set is voor kids van 4-12 jaar! Voor de kleinere kids help je met het lezen van de opdrachten, grotere kids kunnen ze zelf uitvoeren. 


Zin om jouw kind een portie gezonde kracht en zelfvertrouwen te leren wakker maken in zichzelf?! Of ben je op zoek naar een origineel cadeautje?

20Bestelling Pauze Shop


Ik koop
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je bericht is verzonden.