Pauze Shop


Welkom in onze Pauze Shop!


Onze Pauze Shop is een unieke shop om ons dagelijkse leven te verrijken en te doorbreken met bewuste momenten. 

Uit de jaren ervaring met volwassenen en kinderen op de mat, ontstond deze PAUZEshop.

Ons motto is 'Leef voor elk moment' en dat maken we heel concreet. 

Las je ook graag fijne momenten in, die jouw beleving van yoga of van jouw bewustwording van jezelf verdiepen? 

Vul het formulier onderaan deze pagina in en wij zorgen voor de rest.

Geniet ervan!


Hierbij graag een overzicht van ons aanbod voor jou:


Thuissessies


MEDITATIE THUISESSIES


In het pakket krijg je korte filmpjes met uitleg over wat meditatie is, hoe je meditatie kan opzoeken, welke vormen er zijn, oefeningen om makkelijker je houding te vinden voor meditatie


Je krijgt tien weken lang een wekelijkse opgenomen meditatie toegezonden die je tijdens die week kan opzoeken. Je kan de lessen volgen wanneer dit voor jou goed uitkomt!


Alle filmpjes zullen 10 à 15 minuten duren en dus makkelijk in je dagelijkse leven in te plannen zijn.


Het pakket kost 75 euro. De filmpjes zullen zes maanden lang voor jou beschikbaar zijn, dus veel tijd om nog extra te oefenen! Je kan de filmpjes zo vaak volgen als je wil.75

ONLINE BIBLIOTHEEK THUISSESSIES


Thuis de rust opzoeken!?

Onze bibliotheek helpt je graag op weg om korte rustmomenten te leren inlassen in je dagelijkse leven. 


Deze bibliotheek bestaat uit vier pakketten:


Relaxpakket


Energiepakket


Verwennerij voor rug, nek & schouders


AdempakketElk pakket bestaat uit korte filmpjes gaande van 5 tot 30 minuten. Ze nemen je meteen mee naar wat je nodig hebt in het moment. Deze sessies zijn een mix van yoga, meditatie en ademoefeningen


Je kan zo afhankelijk van wat je nodig hebt, je filmpje uitkiezen en je rustmoment inlassen.


Dit pakket blijft zes maanden lang voor je beschikbaar. Je kan je filmpjes onbeperkt kijken zoveel je wenst in deze tijd!
40

MAMA & BABY YOGA THUISSESSIE


Een volledige sessie MET Live muziek begeleiding waarin je connectie maakt met jezelf, je lichaam, je ademhaling en je kindje! 


Oefeningen voor jezelf en voor je kindje. 


Deze sessie is 6 maanden lang beschikbaar12,5

ZWANGERSCHAPSY​OGA THUISSESSIES 


Twee volledige sessies zwangerschapsyoga MET Live muziek begeleiding waarin we dieper duiken in de ademhalingsoefeningen en zachte houdingen die je lichaam alle ruimte gev​en tijdens de zwangerschap. 


Deze sessies zijn 6 maanden lang beschikbaar.


24

PAKKET KINDERYOGA THUISSES​IES


Een pakket van 15 korte filmpjes: meditaties, groeten aan de zon, de maan,..., relaxatieverhaal, ademoefeningen, ...


Korte filmpjes die als pauze kunnen ingelast worden door de dag of voor het slapen gaan! 


De filmpjes blijven heel het schooljaar lang beschikbaar​

20


Kaartensets voor volwassenen


INSPIRATIE KAARTENSET 


Inspiratiekaarten die je af en toe trekt om het dagelijkse leven te doorbreken, een fijne quote die je net nodig had om eens te lezen... Deze set is zo een inspiratieset, maar de met quotes van... MIJ :-) Mensen vroegen me om mijn 'Elly'quotes eens vast te leggen En voila! 


Een set van 20 kaarten vol inspiratiemomenten! 


Je trekt je kaartje en geniet van een inspiratiepauze!

20

ADEMPAUZE KAARTENSET 


Een set van 20 kaarten met ademhalingsoefeningen die je op elk moment van de dag kan doen voor jezelf of samen met anderen! Je trekt je kaart en geniet van een ADEMPAUZE!

20

VERWENPAUZE KAARTENSET


Zin om je dagelijkse leven te doorbreken met een fijne pauze!? 


Onze set Verwenpauze kaarten bevat 20 kaarten die er voor zorgen dat je voor jezelf of samen met anderen een pauze kan inlassen om je dagelijkse leven te doorbreken. 


De kracht om weer op te laden en om geluk te vinden in de kleine dingen zit erin om er aandacht voor te hebben. Kleine momenten om het dagelijkse leven te doorbreken zorgen ervoor dat je focus anders kan liggen, dat je aandacht kan hebben voor jezelf!

20


Kaartensets voor Kids​


SLAAP ZACHT KAARTENSET


De 'Slaap zacht'-kaarten zijn 15 fijne kaarten voor kinderen om van te genieten voor het slapen gaan. Kies voor het slapen gaan een kaartje uit. Geniet van je opdracht om samen of alleen uit te voeren. Al de kaartjes hebben opdrachten die een fijne nachtrust bevorderen. Ze zorgen voor een mooie afsluiter van de dag voor kinderen of voor een moment van verbinding als ze het samen met een ander kind of volwassene delen. De massage olie 'Slaap zacht' geurt heerlijk en werkt ongeveer zes uur na in het lichaam met essentiële oliën die de ontspanning stimuleren.

20

KRACHT KAARTENSET 


Ik hoor veel ouders en kinderen vertellen, hoe belangrijk het geworden is voor kinderen om 'er te kunnen staan' in onze dagelijkse wereld. Deze set bestaat uit 15 fijne kaarten met opdrachten om kinderen aan te sporen de Kracht in zichzelf wakker te maken, hun KRACHTsteen (rode jaspis) en een rollertje met KRACHT geur (essentiële oliën gericht op de voeten stevig op de grond te zetten). Het is zo een belangrijke ontdekking voor kinderen (en volwassenen) om te beseffen dat hun KRACHT al in hun aanwezig is. Er leren contact mee maken, en deze wakker maken is het mooiste cadeau dat er is! 


De set is voor kids van 4-12 jaar! Voor de kleinere kids help je met het lezen van de opdrachten, grotere kids kunnen ze zelf uitvoeren. 


Zin om jouw kind een portie gezonde kracht en zelfvertrouwen te leren wakker maken in zichzelf?! Of ben je op zoek naar een origineel cadeautje?

20Bestelling Pauze Shop


Ik koop
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je bericht is verzonden.


0