Professionals & Teams

Jij & je zaak, in verbinding afgestemd op je PurposeAl onze sessies zowel individueel als in groep zijn te volgen als professional.

We richten ons op iedereen die in zijn of haar dagelijkse leven bezig is met andere mensen, dieren, of de natuur. 

Is het je missie om je eigen pad te bewandelen vanuit je kern?

Wij verhelderen graag je pad, geven tools om je lichaam en geest te versterken zodat je focus op jouw purpose helder en duidelijk mag zijn. We zijn allemaal onderweg en het is fijn om via kruisbestuiving elkaars pad te verrijken!

Wees welkom om samen met ons deze plek op aarde een creatieve plek vol verbinding te laten zijn.

In eerste instantie verbinding met jezelf, jouw bewustzijn

Daar stemmen we graag samen met jou op af!

Stoot je op persoonlijke barrières of heb je nood aan persoonlijke healing?

Alle mogelijkheden kan je vinden onder 'Individueel'
Ben je op zoek naar mogelijkheden voor je personeel, je klanten of je ruimte?

'OP LOCATIE met MARC'


VOOR WIE

Muzikale begeleiding van activiteiten / andere muzikanten / muziek groepen / Dj's

Optredens

Scholen / buitenschoolse kinderopvang / jeugdbewegingen

Bedrijven

Organisaties

Energetische zuiveringen van gebouwen, kamers, werkruimte, winkel ect...WAT

Ons aanbod gaat van een Djembé workshop rond focus en samenspel, het verhaal van de Droomtoverfluit voor kids (Relaxatie voor kids), een Relaxatie concert of een Energetische zuivering voor jouw winkel/bedrijf/woonplaats...

De kracht van energie en muziek is niet te beschrijven, wel te voelen en te ondervinden!Vragen of boekingen: [email protected]

Healing als professional verloopt ook via het 'Personal' pad...


Nadat ik Elly vertelde over het nogal stressvolle verloop met ons zoontje had ik een afspraak voor een cranio sacrale sessie bij mezelf.


Niet wetende wat ik kon verwachten wist ik wel in goede handen te zijn bij Elly. Na een ventilerend en boeiend gesprek had ik een ontspannend moment.


Elly gaf me mee om aandachtig te zijn voor het krijgen van signalen. Ongelooflijk maar de dag nadien was er al zo'n moment.


Deze sessie bracht me zoveel stappen vooruit. Dit op professioneel vlak maar het bracht me ook veel dichter bij mezelf. Het hielp me ook vlotter keuzes te maken. Door die keuzes en bewuster te zijn merk ik dat ons zoontje een stuk rustiger is.


Ik merk weer tegen zaken aan te lopen en wat 'vast' te raken, wat mijn verdere ontplooiing tegen houdt. Ik heb in ieder geval binnenkort opnieuw een afspraak!

L.V.