Workshops


Extra verwennerij... dat verdien jij!

SHAKE WAVE


Dit unieke gebeuren is geboren op ons eerste Gopala yoga & muziek weekend met onze 'magische muziek avond', die zijn naam niet heeft gestolen. Het gaat hier niet om hoe je danst of beweegt, het gaat over de beleving van het moment, UW moment.

Heb je er nood aan om ballast van je af te gooien, heb je een bepaalde intentie, nood om jouw energie op te laden of gewoon zin in een avond genieten!? Alles zal hier worden samengesmolten tot één geheel van energie, mens en muziek die live zal gebracht en gevoeld worden.

Zo zal onze Shake Wave ter plaatse zijn vorm krijgen en je brengen wat je op dat moment nodig hebt.

We zullen geblinddoekt shaken met een shaker (muziekinstrument), om op te bouwen, daarna dansen zonder blinddoek, of wie liever niet danst, mag blijven zitten met blinddoek aan en het gebeuren van onze shake wave zo binnenin beleven.

Op het einde geniet je neerliggend van zachte melodieën en rustige klanken die jouw dans in zachtheid afsluiten.

Eerst gaan we ontladen in de dans en daarna opladen tijdens de relaxatie... De perfecte combinatie!!

Laat je drijven op de golven van muziek of dance into the wave!!


WANNEER

Zaterdag 30/10 van 19u30-21u


WAAR

Rozeveldstraat 84, Torhout


PRIJS

25 euro VERWENWEEKENDTijdens deze namiddagen duiken we in de thema's en de lessen die onze aandacht verdienen in de herfst.

We nemen je mee in een yoga flow met live muziek, restorative yoga, ademmeditatie, yoga nidra, relaxatiemuziek... en zoals jullie gewend zijn stemmen we af op de tijd van het jaar!!


WANNEER

Zaterdag 6/11 van 14u-18u

Zondag 7/11 van 14u-18u


WAAR

Rozeveldstraat 84, Torhout


PRIJS

140 euro voor de twee namiddagen samen
YOGA NIDRA & RELAXATIECONCERTIn deze sessie bundelen we onze krachten om jullie deze unieke ervaring te bieden voor lichaam en geest. Yoga nidra is een bijzondere beleving op de mat. We bereiden eerst ons lichaam voor op de yoga nidra sessie, dan maken we het helemaal gemakkelijk in liggende positie op de mat. De yoga nidra zelf is een belevenis van gewaar zijn en luisteren. Je hoeft niets te doen, enkel luisteren en observeren. Je wordt meegenomen in een reis doorheen je lichaam, een reis naar het onderbewustzijn en de staat tussen wakker en slapen. Een heel heilzame staat waarin diep herstel kan optreden en onze intenties kunnen doordringen in een diepere laag van ons zijn. 


Na deze yoga nidra zullen de klanken, vibraties en melodieën je verder laten drijven in deze 'Diepe Rust' doorheen jouw innerlijke muzikale reis.


WANNEER

DINSDAG 16/11 van 19u-20u


WAAR

Rozeveldstraat 84, Torhout


PRIJS

25 euro 
RELAXATIECONCERTKom en geniet van een muzikale reis waarin Marc jullie muzikale gids zal zijn. Jullie worden ondergedompeld in klanken en vibraties van mooie en krachtige niet alledaagse instrumenten. Het is verwennerij voor lichaam en geest die een tijdje zal blijven nazinderen. De instrumenten vertellen elk hun verhaal en nemen u mee naar een moment van hier en nu, enkel van U !!! 

De concerten krijgen ter plaatse hun vorm, Marc laat zich hierbij leiden door zijn intuïtie en de energie die op het moment aanwezig is. De instrumenten doen de rest...


WANNEER

DONDERDAG 18/11 om 20u30-21u30


WAAR

Rozeveldstraat 84, Torhout


PRIJS

25 euro 
RESTORATIVE YOGA met LIVE MUZIEKRestorative Yoga geeft je lichaam de kans om weer volledig op te laden. We maken

gebruik van bolsters tijdens de houdingen, en nemen de houdingen langer aan dan tijdens de flowlessen. Het zelfherstellend vermogen van je lichaam wordt wakker gemaakt door de verdiepende werking van deze yogavorm.

Deze workshops worden begeleid door Live muziek! Een unieke beleving om de combinatie van deze yogavorm te kunnen ervaren met live muziek. Kom voelen wat deze rustige yogavorm in combinatie met de kracht van de muziek met je lichaam doen.


WANNEER

DONDERDAG 18/11 van 19u-20u

VRIJDAG 19/11 van 13u30-14u30


WAAR

Rozeveldstraat 84, Torhout


PRIJS

25 euro per sessie

VERWENNAMIDDAG 

In deze namiddag wordt je ondergedompeld in een warm bad vol zelfzorg!


We bundelen onze krachten om jullie deze unieke ervaring te bieden voor lichaam en geest.


Eerst duiken we in een extra lange sessie Restorative yoga en sluiten het geheel af met een heilzame yoga nidra, dit alles onder begeleiding van prachtige live muziek die je niet alleen hoort maar ook voelt.

 

Restorative Yoga geeft je lichaam de kans om weer volledig op te laden. We maken gebruik van bolsters tijdens de houdingen, en nemen de houdingen langer aan dan tijdens de flowlessen. Het zelfherstellend vermogen van je lichaam wordt wakker gemaakt door de verdiepende werking van deze yogavorm.


Deze workshops worden begeleid door Live muziek! Een unieke beleving om de combinatie van deze yogavorm te kunnen ervaren met live muziek. 


Yoga nidra is een bijzondere beleving op de mat. We bereiden eerst ons lichaam voor op de yoga nidra sessie, dan maken we het helemaal gemakkelijk in liggende positie op de mat. De yoga nidra zelf is een belevenis van gewaar zijn en luisteren. Je hoeft niets te doen, enkel luisteren en observeren. Je wordt meegenomen in een reis doorheen je lichaam, een reis naar het onderbewustzijn en de staat tussen wakker en slapen. Een heel heilzame staat waarin diep herstel kan optreden en onze intenties kunnen doordringen in een diepere laag van ons zijn. Na deze yoga nidra zullen de klanken, vibraties en melodieën je verder laten drijven in deze 'Diepe Rust' doorheen jouw innerlijke muzikale reis.


WANNEER

Zaterdag 11/12 van 14u-16u30


WAAR

Rozeveldstraat 84, Torhout


PRIJS

50 euro 

Vrouwentrajecten met Elly

We duiken samen dieper in ons Vrouw ZIJN!


Het aantal plaatsen binnen een traject is beperkt en in het traject blijft onze vrouwengroep een vaste groep. Je gaat je dus verbinden voor het volledige traject! In de veiligheid van deze groep duik je dieper en maak je contact met die wijze vrouw die jij bent!


Het traject bestaat uit 4 zaterdagen


Intussen zijn reeds drie groepen opgestart!


VROUWENTRAJECT START 2020


  WANNEER

  Zaterdag 27/11 van 14u-18u


  WAAR

  Rozeveldstraat 84, TorhoutVROUWENTRAJECT START 2021 - GROEP 1


  WANNEER

  Zaterdag 23/10, 15/1, 12/3, 18/6 van 14u-18u


  WAAR

  Rozeveldstraat 84, TorhoutVROUWENTRAJECT START 2021 - GROEP 2


  WANNEER

  Zaterdag 2/10, 22/1, 26/3, 7/5 van 14u-18u


  WAAR

  Rozeveldstraat 84, TorhoutPRIJS

240 euro voor het volledige traject

0