Workshops


Extra verwennerij... dat verdien jij!

Yoga Nidra & Relaxatieconcert​

In deze sessie bundelen we onze krachten om jullie deze unieke ervaring te bieden voor lichaam en geest. Yoga nidra is een bijzondere beleving op de mat. We bereiden eerst ons lichaam voor op de yoga nidra sessie, dan maken we het helemaal gemakkelijk in liggende positie op de mat. De yoga nidra zelf is een belevenis van gewaar zijn en luisteren. Je hoeft niets te doen, enkel luisteren en observeren. Je wordt meegenomen in een reis doorheen je lichaam, een reis naar het onderbewustzijn en de staat tussen wakker en slapen. Een heel heilzame staat waarin diep herstel kan optreden en onze intenties kunnen doordringen in een diepere laag van ons zijn. Na deze yoga nidra zullen de klanken, vibraties en melodieën je verder laten drijven in deze 'Diepe Rust' doorheen jouw innerlijke muzikale reis.


WANNEERWAAR

Rozeveldstraat 84, Torhout


PRIJS

30 euro per sessie

GO​PALA RESTORATIVE YOGA met Live muziek

Restorative Yoga geeft je lichaam de kans om weer volledig op te laden. We maken

gebruik van bolsters tijdens de houdingen, en nemen de houdingen langer aan dan tijdens de flowlessen. Het zelfherstellend vermogen van je lichaam wordt wakker gemaakt door de verdiepende werking van deze yogavorm.

Deze workshops worden begeleid door Live muziek! Een unieke beleving om de combinatie van deze yogavorm te kunnen ervaren met live muziek. Kom voelen wat deze rustige yogavorm in combinatie met de kracht van de muziek met je lichaam doen.


WANNEERWAAR

Rozeveldstraat 84, Torhout


PRIJS

40 euro per sessie

Relaxatieconcert: Travelling Sound Wave

Kom en geniet van een muzikale reis waarin Marc jullie muzikale gids zal zijn. Jullie worden ondergedompeld in klanken en vibraties van mooie en krachtige niet alledaagse instrumenten. Het is verwennerij voor lichaam en geest die een tijdje zal blijven nazinderen. De instrumenten vertellen elk hun verhaal en nemen u mee naar een moment van hier en nu, enkel van U !!! De concerten krijgen ter plaatse hun vorm, Marc laat zich hierbij leiden door zijn intuïtie en de energie die op het moment aanwezig is. De instrumenten doen de rest...


WANNEERWAAR

Alethiea, Rozeveldstraat 84, Torhout


PRIJS

25 euro per sessie

Vrouwentraject met Elly

We gaan samen dieper duiken!

Ons eerste traject start in januari op. Het aantal plaatsen is beperkt en in het traject blijft onze vrouwengroep een vaste groep. Je gaat je dus verbinden voor het volledige traject! In de veiligheid van deze groep duik je dieper en maak je contact met die wijze vrouw die jij bent!

Het traject zal als volgt opgestart worden op 4 zaterdagen:


WANNEER

Zaterdag  van 14u-18u

WAAR

Rozeveldstraat 84, Torhout

PRIJS

240 euro voor het volledige traject

Innerlijke Stilte Namiddag 

Tijdens deze namiddag stemmen we af op onze innerlijke stilte via meditatie, ademhalingsoefeningen en yoga nidra. 


WANNEER

Zaterdag  van 14u-18u


WAAR

Rozeveldstraat 84, Torhout


PRIJS

60 euro 

Dans & Relaxatie avond: Travelling Shake wave

Dit unieke gebeuren is geboren op ons eerste Gopala yoga & muziek weekend met onze 'magische muziek avond', die zijn naam niet heeft gestolen. Het gaat hier niet om hoe je danst of beweegt, het gaat over de beleving van het moment, UW moment.


Heb je er nood aan om ballast van je af te gooien, heb je een bepaalde intentie, nood om jouw energie op te laden of gewoon zin in een avond genieten!? Alles zal hier worden samengesmolten tot één geheel van energie, mens en muziek die live zal gebracht en gevoeld worden.

Zo zal onze Shake Wave ter plaatse zijn vorm krijgen en je brengen wat je op dat moment nodig hebt.

We zullen geblinddoekt shaken met een shaker (muziekinstrument), om op te bouwen, daarna dansen zonder blinddoek, of wie liever niet danst, mag blijven zitten met blinddoek aan en het gebeuren van onze shake wave zo binnenin beleven.


Op het einde geniet je neerliggend van zachte melodieën en rustige klanken die jouw dans in zachtheid afsluiten.

Eerst gaan we ontladen in de dans en daarna opladen tijdens de relaxatie... De perfecte combinatie!!

Laat je drijven op de golven van muziek of dance into the wave!!


WANNEER

Momenteel geen sessies ingepland

Wens je graag aan deze sessie deel te nemen, geef ons berichtje via mail. Zodra een sessie ingepland wordt, brengen we je dan op de hoogte


WAAR

Rozeveldstraat 84, Torhout


PRIJS

20 euro per sessie

0